Standaard of maatwerk

Ieder type is verkrijgbaar in standaard uitvoeringen, met bijbehorende standaard afmetingen en uitrusting. Zo zijn bijvoorbeeld voor type HS10 onder andere 2.40m x 2.40m, 2.75m x 3.20m en 2.75 x 4.20m standaard afmetingen. Daarbij zijn twee ramen inclusief het glaswerk en één loopdeur standaard, samen met dakpanprofielplaten met dakbeschot als dakbedekking. De plaats van zowel ramen als deuren kunt u altijd zelf bepalen.

Elk model wordt in onze eigen fabriek gemaakt zodat elke maat mogelijk is.

Eventueel tegelwerk behoort niet tot de standaard uitrusting.

Niet alleen de plaats van ramen en deuren kunt u zelf bepalen. Deze standaard typen kunt u verder aanpassen door te kiezen voor bijvoorbeeld een andere maatvoering, houtsoort, meer ramen en deuren en/of een andere dakbedekking. Zelfs een compleet eigen ontwerp geheel afgestemd op uw wensen en ideeën behoort tot de mogelijkheden. Voor de prijs hoeft u dit niet te laten: wij leveren maatwerk voor een standaard prijs!

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen door contact met ons op te nemen. Voorbeelden van (vaak op maat) geleverde producten kunt u terug vinden op onze portfolio pagina.

Voor een compleet overzicht van onze standaard uitvoeringen per type met bijbehorende prijzen, kunt u onze documentatie aanvragen.